transport-logistiek-1

Transport en logistiek

Van der Wee Grootverbruik maakt gebruik van de modernste systemen op onze vrachtwagens die voldoen aan alle eisen. Zo zijn onze vrachtwagens uitgerust met een Euro 5 motor en voldoen deze aan de EEV norm (Enhanced Environmentally friendly Vehicle = Verbeterd Milieuvriendelijk Voertuig). Tevens beschikken onze voertuigen over een camerasysteem, zodat de omgeving goed in beeld is. Hierdoor heeft de chauffeur meer zicht wat de verkeersveiligheid ten goede komt.

Koeltechniek

Van der Wee Grootverbruik maakt gebruik van een geavanceerde koeltechniek, de zo genoemde multi temperatuur technologie. Deze koelmotoren produceren tot 30% minder geluid en voldoen aan de diverse geluidsnormen, wat ideaal is voor stadsgebieden. Ook maken wij gebruik van een synthetisch koudemiddel, deze tast bij eventuele emissie de ozonlaag niet aan.

Volledige flexibiliteit voor uw Multi product bestellingen zodat u de garantie heeft, dat de bestellingen altijd op de juiste temperatuur bij u afgeleverd worden.

Van der Wee is erop gericht het bestel- en afleverproces te optimaliseren in overleg met- en binnen de mogelijkheden van de afnemer.

Magazijnen

Onze moderne magazijnen (koel, diepvries en droge opslag) zijn volgens de strengste eisen uitgerust.

De koel en diepvries geconditioneerde opslag (voorraad) wordt continu op temperatuur gecontroleerd en geregistreerd. 24 uur per dag worden eventuele storingen of problemen vol automatisch gemeld via storingsmelders. Voor u een waarborg dat onze producten altijd op de juiste temperatuur opgeslagen zijn.
Via onze automatisering krijgen onze medewerkers zogenaamde inpaklijsten die op picklocatie zijn ingedeeld zodat de containers altijd op de juiste manier volgens Arbo richtlijnen zijn opgestapeld.

Door borgsystemen worden fouten voorkomen zodat u altijd de juiste producten op de met u afgesproken dag en tijdstip ontvangt.