kwaliteit-mvo1

Kwaliteit en MVO

Kwaliteit heeft bij Van der Wee Grootverbruik de hoogst mogelijke aandacht en vanzelfsprekend hebben al onze toeleveranciers kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Onze toeleveranciers voldoen aan de eisen van de Warenwet en de EG-regelgeving.

Van der Wee hanteert ook eigen richtlijnen. Deze richtlijnen zijn op het gebied van kwaliteit en hygiëne, zoals bijvoorbeeld procesbeheersing en product behandeling. Wij hebben sinds 15 september 1997 het ISO 9001 en HACCP certificaat. Een waarborg voor u dat wij streven naar de beste kwaliteit en dienstverlening voor al onze partners en klanten.

ECO-Certificaat

Van der Wee is één van de eerste bedrijven die volledig van LED-verlichting is voorzien. Mede dankzij het gebruik van LED-verlichting hebben wij een vermindering van CO2, zwavel en KwH(stroom) gerealiseerd. Hiervoor hebben wij het ECO-Certificaat in ontvangst mogen nemen.

MVO

Bij het inkopen van producten toetsen wij de producten op een aantal criteria: Economisch (profit), Ecologisch (planet) en Sociaal (people). Dit doen we op onze producten maar ook op onze energie inkoop, het wagenpark en overige bedrijfsmiddelen.

Veel van onze eindverbruikers willen inzicht in de herkomst van een product en om hier transparantie in aan te brengen leveren wij uitsluitend merkproducten. Ook hier werken wij zoveel mogelijk met een keurmerk of certificaat om u een waarborg te geven.

Zo kunnen wij bij Van der Wee een belangrijke rol spelen in het verhandelen van duurzame en van producten met duurzaamheidkenmerken.