transport-logistiek-1

Over ons

Van der Wee gaat verder dan alleen het leveren van producten maar staat u ook bij als adviseur die u als afnemer van dienst kan zijn met specifieke en specialistische vakkennis.
Dit alles onder het motto: “van product naar dienst”!

De laatste jaren heeft Van der Wee Grootverbruik een sterke ontwikkeling doorgemaakt zonder flexibiliteit en service te verliezen. In de loop van de tijd zijn wij meer dan alleen uw leverancier van diepvriesproducten geworden. In samenwerking met Multifood bieden wij u een totaalpakket voeding zoals u dit wenst. Aardappelen, groente en fruit, vlees, vleeswaren, vis, wild- en gevogelte, brood, zuivel en droge kruidenierswaren behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Van der Wee Grootverbruik biedt u een uitgebreid assortiment, met dit assortiment kunnen wij verschillende markten bedienen.

Institutioneel en zorg

Uw zorginstelling kan bij ons terecht voor een totaalpakket diepvriesproducten. Onze adviseurs stellen samen met u een uitgebalanceerd assortiment samen, uiteraard op uw wensen afgestemd met de daarbij behorende service. Ook op het gebied van budgetbeheersing is van der Wee uw partner, door de ervaring van onze adviseurs kunnen wij u bijstaan waar nodig.
Ga naar Institutioneel en zorg

Horeca

Uw horecaonderneming is bij ons van harte welkom. Wilt u om kosten of tijd te besparen gebruik maken van vers ingevroren soepen of diverse toetjes?? Van der Wee denkt graag met u mee, ook op het gebied van menuplanning. Komt u er niet uit of wilt u mutaties aanbrengen in uw menu? Neem dan contact met ons op. Ga naar Horeca

Bedrijfscatering

Voor het diepvriesassortiment van uw bedrijfscatering bieden wij u diverse oplossingen. Het assortiment wordt op maat en naar wens ingevuld zodat uw diepvries producten naadloos aansluiten op alle andere producten die gebruikt worden in uw keuken. Bent u op de hoogte dat u ook koel-verse salades kunt bestellen bij ons?
Ga naar Bedrijfscatering